FIT CROQUE – info

Met ons concept FIT CROQUE komen we niet alleen tegemoet aan de behoeften van gezondheidsbewuste individuen, maar bevorderen we ook het algehele welzijn en de conditie van je clubleden.

GEZONDER ALTERNATIEF
We geven op de eerste plaats een gezonder alternatief voor typische sportkantine-gerechten zoals hamburgers, hotdogs , frieten en snoep aan te bieden.

WE HOUDEN VAN WINNEN!
Niet alleen vullen onze Fit Croques jullie energiereserves aan, maar ze vullen ook jullie clubkas! Elke verkochte croque draagt bij aan het succes van jullie sportclub – dubbele winst!

LOKAE ONDERSTEUNING
Onze croques zijn gemaakt met verse en hoogwaardige ingrediƫnten afkomstig van lokale handelaars, wat zorgt voor een voedzame en energieke maaltijd.

BETAALBAAR EN TOEGANKELIJK
We begrijpen dat een evenwichtige aanpak belangrijk is, daarom bieden we onze Fit Croques aan tegen betaalbare prijzen. Gezond eten moet voor iedereen toegankelijk zijn.

Hoe kan je FIT CROQUES bestellen?
Wanneer je als sportclub kiest voor een gezonder alternatief, dan kan je heel eenvoudig instappen in ons concept. Vraag daarom vandaag nog je offerte aan!

Voor de start van het sportseizoen geven we jullie gratis een professioneel croque-toestel in bruikleen.

Wekelijks geef je ons ten laatste 2 dagen voor de leveringsdag het aantal croques (minimum van 50 stuks) door. Met de nodige voorzorgen worden de voorbereide croques in de kantine bezorgd. Het bakken van de croques wordt door de club georgansieerd. Meestal gebeurt dit door een vrijwilliger of wordt er een beurtrol onder de ouders opgestart.

Maandelijks ontvangen jullie van ons de afrekening.

Deze smaken bieden we graag aan in je club:
1) Classic (2 soorten kaas en ham)
2) Halal (kaas en halal kip)
3) Artisjok (huisbereide artisjokvulling met zwarte olijven)
4) Feta (feta, groene pepers, kerstomaten, groene olijven, kruiden)